Uygulamalar ve Projeler

3D TEKNOLOJİ SINIFI

TED Sivas Koleji kurulduğu günden itibaren eğitim teknolojilerine büyük önem vermektedir. Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı ve 3D Teknoloji Sınıfı bulunmaktadır. Bilişim teknolojileri sınıfı tüm derslerde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin kullanımına açıktır. 3D Teknoloji Sınıfında ise tüm sınıflar düzeyinde 3 boyutlu eğitsel videoları izleme imkanı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda etkileşimli animasyonları uygulayarak kalıcı öğrenmeyi gerçekleştirmektedirler.

K12 NET ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

TED Sivas Koleji öğrencileri okul yaşantılarına ait her konuda gelişim takibini ve iletişimlerini K12 NET öğrenci bilgi sistemi ile yapmaktadır. Öğrencilerimiz ödev, not takibi, deneme sınav analizleri, etütler, ödevler gibi birçok alanda kendilerine ait verileri K12 net sistemi ile takip ederek öğrenme süreçlerindeki düzeni sağlayarak sadece gelişimlerine odaklanırlar. K12 NET Sistemi velilerimizin de aynı konularda öğrencilerimizin takibini sağlamaktadır. K12 NET sistemi Okul-Aile Öğrenci işbirliği en üst seviyede kurulmakta öğrencimizin okul hayatı eksiksiz planlanmaktadır.