2022-2023 Yılı Eğitim Ücretleri (Şubat-Mart)

SINIFLAR TAKSİTLİ (KDV Dahil)
ANAOKULU 21.479,00 TL
İLKOKUL 26.142,00 TL
ORTAOKUL 28.108,00 TL
LİSE 29.743,00 TL
  •  Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır

YEMEK ÜCRETLERİ (ŞUBAT -MART)

YEMEK (YILLIK)

ANAOKULU

6.350,00

6.350,00

5.950,00

LİSE

5.950,00

DİĞER İNDİRİMLER

İNDİRİM KONULARI İNDİRİM ORANI AÇIKLAMA
Kardeş İndirimi

2 kardeşin her biri %10

3’üncü kardeş %15

Bu tablodaki indirim koşullarının birden fazlasının oluşması durumunda öğrenci lehinde olan en yüksek orana sahip yalnızca bir indirim uygulanır. (Peşin ödeme indirimleri bu kuraldan müstesnadır.)

Meslek İndirimi

(Kamu personeli)

TED Mezunu Ebeveyn

Devamlılık İndirimi

(TED Sivas Koleji öğrencisi olup; Anaokulundan İlkokula, 4’üncü sınıftan 5’inci sınıfa, 8’inci sınıftan 9’uncu sınıfa kaydolanlar, yalnızca o yıl için)

OYAK İndirimi %10
  • İndirimler sadece eğitim ücretini kapsar.
  • Ortaokul ve lisede burs ve indirimlerden aynı anda faydalanılamaz. Bu durumda, öğrenci lehine en yüksek orana sahip yalnızca bir burs ya da indirim uygulanır (Peşin ödeme indirimleri bu kuraldan müstesnadır)
  • Ortaokul ve lisede daha önceki yıllarda burs kazanmış öğrencilerin en geç 31 Mart 2022 tarihine kadar kayıt yenilemeleri gerekmektedir.
  • Yukarıda belirtilen ücretler Şubat-Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek kayıtlar için geçerli olacak, Nisan 2022 itibariyle ÖÖK Yönetmeliği ve ekonomik gelişmelere göre yeni bir artış söz konusu olabilecektir.
  • Velilerimizin yeni dönem kayıtlarını tamamlayabilmeleri için Denizbank veya TEB (Türk Ekonomi Bankası) üzerinden KMH Hesabı açtırıp OTS’ye (Otomatik Tahsilat Sistemi) dahil olmaları gerekmektedir.
  • Velilerimizin yeni dönem kayıtlarının tamamlanabilmesi için kayıt sırasında %10 peşinat ödemesinin yapılması gerekmektedir.
Atatürk