2020-2021 Yılı Eğitim Ücretleri

SINIFLAR EĞİTİM ÜCRETLERİ (%1 KDV DAHİL EDİLMİŞTİR)
ANAOKULU 12,777
İLKOKUL 15,552
ORTAOKUL 16,721
LİSE 17,694
  •  Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır

YEMEK ÜCRETLERİ

YEMEK (YILLIK)

3.150 TL

DİĞER İNDİRİMLER

İNDİRİM KONULARI İNDİRİM ORANI AÇIKLAMA
Kardeş İndirimi

2 kardeşin her biri %10

3’üncü kardeş %15

Bu tablodaki indirim koşullarının birden fazlasının oluşması durumunda öğrenci lehinde olan en yüksek orana sahip yalnızca bir indirim uygulanır.

Meslek İndirimi

(Kamu personeli, özel sektörde eğitim, sağlık, hukuk ve güvenlik)

TED Mezunu Ebeveyn

Devamlılık İndirimi

(TED Sivas Koleji öğrencisi olup; Anaokulundan İlkokula, 4’üncü sınıftan 5’inci sınıfa, 8’inci sınıftan 9’uncu sınıfa kaydolanlar, yalnızca o yıl için)

%5
  • İndirimler sadece eğitim ücretini kapsar.
  • Ortaokulda burs ve indirimlerden aynı anda faydalanılamaz. Bu durumda, öğrenci lehine en yüksek orana sahip yalnızca bir burs ya da indirim uygulanır. Erken kayıt ve peşin ödeme indirimleri bu kuraldan müstesnadır. Ancak ortaokulda burs ve indirim toplamı hiçbir şekilde %50’yi geçemez.
  • Lisede burs ve indirimlerden aynı anda faydalanılamaz. Lisede başarı bursundan faydalanan öğrenciler buna ilave olarak sadece peşin ödeme indiriminden de faydalanabilirler.
  • Lisede daha önceki yıl burs kazanmış öğrencilerin en geç 29 Şubat 2020 tarihine kadar kayıt yenilemeleri gerekir.
Atatürk